Windsurfingkurser 2023

WINDSURFINGKURSER 2023

Windsurfa i välkända Fiskebäck (Göteborg).

2023 års säsong startar 1:e JUNI och håller på till 6:e OKTOBER!
 
Erik Håkman erbjuder kurser för alla åldrar och nivåer. Det finns kurser för allt från nybörjare till avancerad och experter, där du på ett enkelt och säkert sätt kan lära dig allt från att surfa för första gången till att flyga fram över vattnet.
 
Privat, grupp eller clinic? Läs mer nedan.

mail erikhakman@gmail.com för mer info.

 

 

 

HUR BOKAR MAN?

Windsurfing kräver rätt vind och väder!
 
1-2 dagar innan bra vind/väderprognoser skickas ett bokningsmail till alla på maillistan för kurser. 
 
Mailutskicken innehåller info + datum/tider. T.ex:
 
Lördag 10/6
10:00-12:00
14:00-16:00
 
Anmäl dig genom att skicka ett mail till erikhakman@gmail.com. Din mailadress då läggs till i maillistan för kurser. Vänta sedan in en tid som passar er bra och svara på mailet för att boka.
 
KURSER INFO
 
·2 timmar.
· Full utrustning och våtdräkt/skor ingår.
·Pris GRUPP: 1000:-/person (2-6 personer).
·Pris PRIVAT: 1300:-.
· Välj mellan nybörjarkurs, fortsättningskurs och avancerad kurser.
 
Startkurs
För dig som är helt ny eller har provat lite tidigare, och vill lära dig grunderna med rätt teknik på ett lätt och säkert sätt. Kursen innehåller all grundläggande teknik: Från att för första gången dra upp seglet till att vända och surfa fram och tillbaka.
 
Fortsättningskurs
För dig som har kan grunderna (vända med slag och kryssa upp i vinden) och vill lära dig mer. Vi bygger vidare på grunderna och går igenom mer teknik och trick som gör det ännu lättare och roligare att segla i olika vindar: Säkrare kryss upp mot vinden, nya manövrar, strandstart, lättvindsfreestyle.
 
Avancerad kurs
För dig som har egen utrustning och vill lära mer om något speciellt i planingsvindar (9 m/s och över). Upplägget innehåller t.ex. planingsteknik, riggningsteknik, fotstroppar/hängsele, vattenstart, jipp, hopp eller freestyle (loop, vulcan, spock, flaka osv.). Avancerade kurser är 1 timme långa, maila för pris och upplägg.