Vill du bli medlem i GWC?

Som medlem i GWC får du ta del av gemenskapen som finns bland vindsurfarna i Göteborg under träningsdagar, skojtävlingar, kurser eller andra aktiviteter som klubben anordnar. Du stödjer också arbetet med att underhålla och betala arrende på vårt fina riggdäck. Som medlem får du även tillgång till klubbstugan och varma duschar, gratis lån av nybörjarutrustning, samt möjlighet att genom GWC hyra förvaring för windsurfingutrustning i Fiskebäck.

Det finns fyra typer av medlemskap:

• Senior Vanligt medlemsskap. Avgift: 350:-/år
  • Familjemedlem Alla i familjen blir aktiva medlemmar. Avgift: 500:-/år
  • Junior För medlemmar till och med 18 år. Avgift: 150:-/år
  • Stödmedlem För medlemmar som inte surfar men gärna vill vara med på aktiviteter som resor och fester mm. Avgift: 100:-/år

BLI MEDLEM:
Medlem blir du genom att skicka ett mail till This is a mailto link där du bifogar:

• Namn:
  • Adress:
  • Postnummer:
  • Ort:
  • Personnummer (xxxxxxxx-xxxx):
  • Kön:
  • Mail:
  • Vilken typ av medlemsskap:
  • Samt eventuellt namn och födelsedatum på resterande familjemed.

Medlemsavgiften
Medlemsavgiften betalar du in så fort som möjligt på postgiro 32 88 87-5. På postgiro-inbetalningen är det viktigt att du anger: förnamn, efternamn, födelsenummer: (sex första siffrorna) samt medlemskategori (t.ex. Senior).

Medlemsregistret
De uppgifter du skickar in kommer att sparas i GWC's medlemsregister. Att samtycka till lagringen av personuppgifterna innebär att GWC har godkännande/samtycke enligt personuppgiftslagen, PuL. Registret är inte offentligt och de uppgifter som lagras där kommer inte att lämnas ut i annat fall än följande. Födelsedata är en nödvändighet då GWC måste lämna uppgifter om medlemsbasen till kommunen, RF och SSF. Vidare behövs dessa födelsedata för att vi ska kunna lämna riktiga uppgifter vid bidragssökande (med födelsedata menas fullständigt personnummer enligt följande format, XXXXXXXX-XXXX.

Uppdaterad: 2012-05-13 19:45
Skribent: Henrik Hagen