Föreningen

Göteborgs Windsurfing Club, GWC, är Sveriges tredje största vindsurfingklubb med ca 150 medlemmar och består av ett hängivet gäng vindsurfare som riggar segel ofta.

Klubben vänder sig till alla som vindsurfar. Från proffs till dig som vill prova på sporten. Det primära målet med klubben är att öka intresset för vindsurfing i Göteborgsområdet och öka sammanhållningen för de aktiva i regionen. Att vara en lättsam mötesplats för alla som surfar i Fiskebäck och gör det enkelt att  utöva sporten genom att se till att hålla riggdäck och klubbstuga i gott skick.

Klubben har sitt säte i Fiskebäcks småbåtshamn och har valt området för att det ligger centralt och har ett stort antal vindsurfare som seglar där regelbundet.

Vill du gå med i klubben och kanske t o m vill verka aktivt i klubben: Klicka på "Bli medlem" i menyn till vänster. Vi ser fram emot din intresseanmälan!

Uppdaterad: 2017-02-18 14:25
Skribent: Rebecca Olsson